Colibita 229B, Bistrita-Nasaud, CP 427007

Evenimente

Planifică nunta, botezul, aniversarea sau petrecerea la Fisherman's!

Misiunea noastră este de a oferi oaspeților experiențe de neuitat, cu care să se poată mândri. Noi, o echipă cu peste o decadă de experiență în planificarea și realizarea evenimentelor importante, suntem dedicati și ne asigurăm că fiecare eveniment este unic și memorabil.

Rezervă acum

Evenimentele corporate și de ce să îl organizezi la noi

Randamentul echipei tale de lucru depinde și de legătura pe care membrii o leagă, atmosfera de la birou și evident.. recompensa muncii lor. Pentru a scoate echipa ta din zona de confort și a-i provoca să se cunoască mai bine, recomandăm organizarea evenimentelor într-un cadru nou, precum Fisherman`s Colibița...

Citește mai mult
evenimente

Teambuilding – de ce si unde?

Tot mai des auzim despre ideea de teambuilding și de companii care aleg să-și trimită angajațîi în mici vacanțe împreună, „cu scopul de a întări spiritul de echipa”, spun ei. Dar la ce ajută cu adevărat și de ce ar trebui că mai multe firme să ia această practică în considerare?...

Citește mai mult

Despre evenimentele noastre:

De-a lungul anilor, am organizat cu succes o gamă largă de evenimente, inclusiv nunți, botezuri și aniversări, iar fiecare dintre acestea a fost o experiență de neuitat pentru oaspeții noștri și pentru noi înșine.

Cu un salon modular spațios și o terasă, putem găzdui peste 300 de oaspeți. Aceste spații sunt ideale pentru nunți, dar și pentru botezuri, aniversări sau mese festive.

În plus, pentru o experiență completă, oferim o gamă variată de opțiuni de agrement. Crama Fisherman’s oferă licori alese pentru a vă îmbunătăți dispoziția, organizăm mese festive și seri cu foc de tabără, și vă invităm să vă distrați cu jocuri precum biliard, fusball, darts sau tenis de masă.

Organizăm și excursii la stâna Park West, Piatra Fantanele, unde puteți experimenta gustul tradițional al mesei noastre. Dacă căutați relaxare și răsfăț, vă stăm la dispoziție la Spa Fisherman’s, cu acces la piscine interioare încălzite, saună și masaj. Și pentru cei mai sportivi, terenul de sport în aer liber este disponibil pentru jocuri colective și concursuri.

În esență, suntem dedicați să oferim oaspeților noștri cele mai bune experiențe posibile și suntem pregătiți să vă ajutăm să creați evenimentul perfect, indiferent de ocazie.

  Persoana de contact

  Email (*)

  Telefon

  Data sosire

  Data plecare

  Daca nu aveti o data fixa, ne puteti indica lunile in care doriti sa organizati evenimentul si noi revenim cu intervalele in care avem disponibilitate

  Marimea grupului

  Detalii despre eveniment si instructiunile Dumneavoastra

  Please prove you are human by selecting the key.

  Accept ca acest website sa prelucreze datele submise in scopul procesarii cererii mele.Aici gasiti politica noastra de confidentialitate.

  Scroll to top