Colibita 229B, Bistrita-Nasaud, CP 427007

Evenimentele corporate și de ce să îl organizezi la noi

Randamentul echipei tale de lucru depinde și de legătura pe care membrii o leagă, atmosfera de la birou și evident.. recompensa muncii lor. Pentru a scoate echipa ta din zona de confort și a-i provoca să se cunoască mai bine, recomandăm organizarea evenimentelor într-un cadru nou, precum Fisherman`s Colibița Resort!

1. P­­­­etreceri aniversare sau Summer/ Winter parties

Fie că sărbătoriți reușite sau organizați petreceri ce marchează finalul unui sezon ce s-a lăsat cu rezultate faine pentru firma ta, susținerea lor într-un loc nou pentru echipă este o idee bună. Se vor distra și se vor cunoaște reciproc aducând numai beneficii pentru 

2. T­­­­eam Building

Teambuilding-urile sunt întotdeauna o opțiune de neratat pentru o companie care are planuri de evoluție și creștere, care se bazează în special pe bunăstarea angajaților săi. Jocurile de echipă, discuțiile informale și timpul petrecut împreună pot face minuni în timp pentru echipa ta de angajați.

3. T­­­­ârguri/ expoziţii

Oricare lansare, expoziție sau târg merită să pună în prim plan produsele prezentate, dar cadrul în care acestea sunt expuse pot oferi și mai multă valoare. La noi acestea pot fi cuușurință organizate, oferind un plus evenimentului tău datorită peisajului superb al munților și lacului Colibița.

4. T­­­­raining intern pentru angajaţi

Pentru a te asigura că angajații tăi rămân pe un trend ascendent și au resursele necesare pentru asta, training-urile rămân cele mai eficiente metode. Indiferent de domniul companiei tale, acestea pot fi organizate într-un cadru diferit, susținute de cei mai buni angajați ai companiei sau de persoane calificate în domeniu cu o experiență diferită. Noi îți putem oferi locația ideală pentru a te bucura și de peisaj și frumusețea Colibiței în același timp.

5. E­venimente de divertisment pentru clienţi sau parteneri de afaceri

Uneori este nevoie să inovezi în cadrul companiei tale și să aduci perspective noi asupra obiectivului final. Întâlnirile de afaceri pot fi o consecință a acestei decizii de inovare și trebuie să fie impresionante din toate punctele de vedere. Un aspect pe care trebuie să îl iei in considerare este cu siguranță cadrul în care evenimentul are loc și atmosfera creată. Noi putem pune la dispoziție o sală de conferințe care poate acomoda 60 de participanți, salon modular pentru 200 de oaspeți, teren de sport, cramă și alte facilități ce îți pot garanta succesul întâlnirii de afaceri sau a evenimentelor de divertisment.

 

Dacă îți dorești și tu să oferi evenimentului tău un cadru aparte, nu ezita să ne contactezi, îți promitem momente de neuitat!

Nu mai aștepta! Contactează-ne direct de pe site, pe pagina de Facebook: Fisherman’s Colibița sau la telefon: 0746-511961; 0746-051344.

Previous Post

Teambuilding – de ce si unde?

Next Post

De ce să îți petreci sărbătorile într-o excursie departe de casă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top