Restaurant Fisherman's Colibita

Restaurantul nostru deserveste cu prioritate oaspetii pe baza de rezervare.
Va rugam sa ne contactati la numerele 0746-511961 / 0746-051344 pentru a crea o rezervare.
In absenta unei rezervari facute in prealabil, nu putem garanta accesul in unitate. Multumim pentru intelegere!

Pranz

75 RON / persoana (bufet)

Cina

65 RON / persoana (bufet)

Bucataria noastra pregateste mancaruri traditionale si contemporane delicioase. Pentru realizarea meniului folosim produse proaspete, pe cat posibil din productie proprie furnizate de ferma noastra Parc West din Piatra Fantanele sau ale furnizorilor din zona.

In fiecare an de activitate sub numele Fisherman’s, am investit in echipamente de bucatarie profesionale pentru a aduce un plus de calitate si savoare preparatelor noastre.​

La noi, carnatii sunt facuti dupa o reteta proprie si afumati in afumatoarea noastra. La fel si pastrama, specialitatile de vanat (la cerere), ceafa afumata de Colibita, iepurele si alte delicii.

Restaurantul Fisherman’s Colibita dispune de o sala de oaspeti modulara pentru 150 de invitati, usor configurabila pentru a oferi un plus de intimitate grupului Dumneavoastra. Sala se continua cu o terasa deschisa ce poate acomoda peste 150 de oaspeti.

In sezonul cald, barul si terasa restaurantului sunt complementate de inca doua terase in aer liber pentru a oferi mai mult spatiu de oaspetilor nostri.

Sub restaurant, Crama Fisherman’s este locul ideal pentru petreceri cu prietenii, familia sau colegii. Va invitam aici sa gustati licori autohtone alese printre care palinca de Bistrita, coniacul casei sau vinuri romanesti de calitate.