Restaurantul Fisherman’s ofera un salon modular imens care here poate acomoda usor 160 de persoane. Se poate organiza cu usurinta in mai multe zone separate: zone destinate servirii à la carte, concomitent cu zone private pentru oaspetii nostri sau evenimente speciale (nunti, botez, petreceri private). Salonul are acces direct la terasa spatioasa cu o panoramica superba.

La Fisherman’s Colibita Resort servim source meniuri traditionale si à la carte, gatite dupa preferintele Dumneavoastra de catre echipa noastra de bucatari.

Pentru realizarea meniului, folosim produse proaspete, pe cat posibil go here din productie proprie sau ale furnizorilor din zona. La noi carnatii sunt facuti dupa o 15 year old girl fucking reteta proprie si afumati in afumatoarea noastra, la fel si pastrama, click specialitatile de vanat, go site ceafa afumata de Colibita, iepurele si alte preparate delicioase autohtone. Pentru gatit folosim un broiler pe carbune, de ultima generatie. Astfel preparatele de carne au savoare inegalabila.

Atentie

Conform HG nr. 924/2005, Reguli generale pentru igiena produselor alimentare Cap. IX,
in aceasta unitate este interzisa introducerea de alimente de catre clienti sub orice forma.
Va multumim pentru intelegere!

Descarca Meniu Restaurant Fishermans

Atentie, fisierul este in format PDF. Click pe link-ul de mai jos pentru a vizualiza meniul.