Baza nautica

follow url Cu siguranta ca principala atractie la  here Fisherman’s Colibita Resort, este baza nautica. Cum îi sta bine unui ponton, avem de toate:  source link barci cu vasle, caiace, hidrobiciclete, chiar si un vaporas. Colaboratorii nostri au veliere, windsurf-uri. Accesul barcilor cu motor pe benzina este restrictionat pentru a nu polua mediul.

La pontonul nostru puteti inchiria hidrobiciclete, caiace cu unul sau doua locuri sau barci cu vasle. Accesul pe ambarcatiuni se face doar cu vesta de salvare, pusa la dispozitie de catre Fisherman’s Resort. Pentru oaspetii cazati in Bungalow-uri VIP, exista un ponton special amenajat, unde vor dispune de barci incluse in pachetul de servicii.

Reguli & Tarife

see Intrucat lacul Colibita are o adancime mare si un regim special, nu se permite saritul din ambarcatiuni, scoaterea vestei de salvare, trecerea dintr-o ambarcatiune in alta, consumul de bauturi alcoolice si accesul persoanelor in stare de ebrietate. Toate aceste reguli sunt pentru siguranta oaspetilor nostri, care vor putea sa admire privelistea superba de pe lac si totodata sa savureze senzatia unica de libertate de navigare pe “marea de la munte”.