Baza nautica

Cu siguranta ca principala atractie la Fisherman’s Resort din Colibita-Marea de la munte, este baza nautica. Cum îi sta bine unui resort, avem de toate: barci cu vasle, caiace, hidrobiciclete, chiar si un vaporas. Colaboratorii nostri au veliere, wind surf-uri. Un lucru bun! Accesul barcilor cu motor pe benzina, este restrictionat. Asa ca nu veti fi deranjati de pasionatii vitezei.

La cheiul special amenajat, puteti inchiria una dintre cele 9 hidrobiciclete, caiace cu unul sau doua locuri, sau barci cu vasle. Accesul pe ambarcatiuni se face doar cu vesta de salvare, pusa la dispozitie de catre Fisherman’s Resort. Pentru oaspetii cazati in Bungalow-uri VIP, exista un ponton special amenajat, unde vor avea barci incluse in pachetul de servicii.

Reguli & Tarife

Intrucat lacul Colibita, are o adancime mare si un regim special, nu se permite saritul din ambarcartiuni, scoaterea vestei de salvare, trecerea de pe o ambarcatiune la alta, consumul de bauturi alcoolice si accesul persoanelor in stare de ebrietate. Toate aceste reguli sunt pentru siguranta oaspetilor nostri, care vor putea sa admire privelistea superba de pe lac si totodata de a savura senzatia unica de libertatte a navigatiei pe “marea de la munte”.