Camera dubla

In cadrul Fisherman’s Resort avem 26 de camere duble. Toate camerele au baie proprie. Paturile sunt matrimoniale, dar pot fi despartite la nevoie. Ideale pentru grupuri sau familii. Camerele au intre 18 si 24 mp.

Toate camerele au vedere la lacul Colibita si la muntii care-l inconjoara. De aici, veti putea admira splendidele apusuri, care au impresionat miile de oaspeti, care ne-au calcat pragul. Echipate cu toate facilitatile unui hotel modern, camerele noastre asigura confortul necesar, pentru ca vacanta dumneavoastra, sa fie memorabila.

Galerie
Dotari

Fiecare camera are mobilier modern, paturi confortabile, Televizor LCD cu 104 canale, Dulap, Noptiere cu lampi pentru citit, mocheta, baie complet dotata, cu cabina de dus, uscator de par si obiecte sanitare de calitate, incalzire centrala, acces internet WI-FI gratuit.

Ziua Hoteliera

Ziua hoteliera incepe la ora 14.00 si se incheie a dou-a zi la ora 10.00. In cazuri speciale, in functie de disponibilitate asiguram si cazarea de dimineata.

Tarife

Costul camerei cu mic dejun inclus este de 215 lei/ noapte (TVA inclus)

Costul camerei cu pensiune completa inclusa este de 415 lei/ noapte (TVA inclus)

Acces gratuit la sala de fitness: banda de alergare, masa de tenis de masa, biciclete fitness

Copii sub 12 ani beneficiaza de gratuitate!

Rezervarea se poate face pe un minim de 2 nopti.

Rezervari

Va rugam sa folositi sistemul de rezervari online, pentru a fi siguri de disponibilitatea apartamentelor. O rezervare este garantata doar dupa plata avansului de 30%. Orice rezervare receptionata prin sistemul nostru de rezervari, care nu este insotita in 48 de ore de dovada platii avansului va fi anulata.

Modalitati de plata

Plata serviciilor la la Fisherman’s Resort Colibita se poate face numerar la receptie, prin ordin de plata sau utilizand carti de credit. La Fisherman’s Resort acceptam carti de credit VISA, MASTER-CARD, AMERICAN EXPRESS.

Atentie

Conform HG nr. 924/2005, Reguli generale pentru igiena produselor alimentare Cap. IX,

in aceasta unitate este interzisa introducerea de alimente de catre clienti sub orice forma.

Va multumim pentru intelegere!

Rezervare on line