Fisherman’s Colibita Resort ofera diverse moduri de a va mentine cea mai buna forma fizica si stare de spirit.

Poate preferati o partida de minifotbal, volei sau tenis pe follow link terenul nostru in aer liber. Sau poate o excursie cu bicicleta sau o simpla drumetie. De ce nu jogging, o tura pe lac cu caiacul, hidrobicicleta sau vaporasul, sau o partida de pescuit sportiv.

In caz de vreme rea va puteti retrage in sala noastra de fitness unde va asteapta biciclete medicale, treadmill si o masa de tenis de masa.

Pentru cei mici oferim un click here loc special de joaca cu trambulina elastica sau ii asteptam in vizita la mini-ferma cu animale.

Pe iubitorii de experiente autentice ii aducem in vizita la “Park West” Piatra Fantanele, unde vor descoperi o stana adevarata si savura o masa cu bucate traditionale.

In sezonul cald invitam iubitorii de mare si soare la baie in piscinele exterioare si la relaxare pe plaja noastra special amenajata cu nisip, umbrele de stuf si sezlonguri.

In sezonul rece va invitam la o baie calda in piscinele interioare, sauna uscata si masaj in zona spa a hotelului.

Nu in ultimul rand, recomandam oaspetilor nostri o serie de activitati culturale: vizite la manastiri (cea mai apropiata fiind Manastirea Piatra-Fantanele), concerte organizate la Fisherman’s, Colibita Folk Fest (are loc anual in august) sau vizitarea obiectivelor istorice si culturale ale orasului Bistrita.

Tarife