Bungalow VIP

Pentru cei care doresc sa se bucure de mai multa intimitate, punem la dispozitie patru bungalow-uri VIP spatioase, decorate modern si echipate la standard inalt. Amplasate intr-o zona discreta a resortului, cu acces direct la lac, va ofera poate cea mai buna priveliste asupra lacului si varfurilor “Bistriciorul, Dalbidan si Piatra lui Orban.” Fiecare Bungalow are pat matrimonial, comoda cu oglinda, noptiere, masuta cu fotolii de piele, dressing, baie dotata cu produse de lux, incalzire in pardoseala, semineu. In plus, fiecare bungalow are un patio propriu, cu masa, scaune si sezlonguri si acces la debarcader. Oaspetii cazati la bungalow-uri beneficiaza de parcare privata.

Galerie
Dotari

Fiecare bungalow are mobilier de lux, paturi confortabile, televizor LCD cu 104 canale, dressing, noptiere cu lampi pentru citit, comoda cu oglinda, masuta cu fotolii de piele, semineu, baie dotata cu obiecte sanitare premium, incalzire in pardoseala, acces internet WI-FI gratuit, room service, mic dejun gratuit.

Ziua Hoteliera

Ziua hoteliera incepe la ora 14.00 si se incheie a dou-a zi la ora 10.00. In cazuri speciale, in functie de disponibilitate asiguram si cazarea de dimineata.

Tarife

Costul unui Bungalow cu mic dejun inclus este de 450 lei / noapte (TVA inclus). La cerere, micul dejun se poate servi la camera.

Acces gratuit la sala de fitness: banda de alergare, masa de tenis de masa, biciclete fitness.

Copii sub 12 ani beneficiaza de gratuitate!

Rezervarea se poate face pe un minim de 2 nopti.

Rezervari

Va rugam sa folositi sistemul de rezervari online, pentru a fi siguri de disponibilitatea apartamentelor. O rezervare este garantata doar dupa plata avansului de 30%. Orice rezervare receptionata prin sistemul nostru de rezervari, care nu este insotita in 48 de ore de dovada platii avansului va fi anulata.

Modalitati de plata

Plata serviciilor la la Fisherman’s Resort Colibita se poate face numerar la receptie, prin ordin de plata sau utilizand carti de credit. La Fisherman’s Resort acceptam carti de credit VISA, MASTER-CARD, AMERICAN EXPRESS.

Atentie

Conform HG nr. 924/2005, Reguli generale pentru igiena produselor alimentare Cap. IX,

in aceasta unitate este interzisa introducerea de alimente de catre clienti sub orice forma.

Va multumim pentru intelegere!

Rezervare on line