Apartamente

La Fisherman’s Resort avem 3 apartamente de lux. Acestea sunt compuse dintr-un dormitor de 36 mp, dotat cu masa de scris, pat matrimonial, noptiere, comoda cu miniseif si o multitudine de spatii de depozitare, minibar, televizor LCD cu diagonala mare, terasa cu vizibiliate la lac si muntii din jur. A doua incapere este o sufragerie de aproximativ 15 mp, dotata cu o canapea extensibila si un loc pentru relaxare. Apartamentele au baie proprie, dotata cu uscator de par, cosmetice de calitate si echipament tehnico sanitar modern.

Toate apartamentele au o terasa spatioasa, din care se poate admira frumusetea fara egal a “marii de la munte”. Toate camerele sunt cu vedere la lacul Colibita si la muntii care-l inconjoara. Echipate cu toate facilitatile unui hotel modern, apartamentele noastre asigura confortul necesar pentru ca, vacanta dumneavoastra, sa fie memorabila. Recomandam apartamentele pentru familiile cu mai multi copii sau pentru cei care pretuiesc confortul. Daca veti alege pentru sejurul dumneavoastra, apartamentele de la Fisherman’s Resort veti avea cu siguranta o vacanta care va merita sa fie povestita

Galerie
Dotari

Fiecare apartament are mobilier modern, paturi confortabile, televizor LCD cu 104 canale, dulap, noptiere cu lampi pentru citit, masa de birou, spatiu pentru relaxare si canapea extensibila in sufragerie, mocheta, baie complet dotata, cu cabina de dus, uscator de par si obiecte sanitare de calitate, incalzire centrala, acces internet WI-FI gratuit.

Ziua Hoteliera

Ziua hoteliera incepe la ora 14.00 si se incheie a dou-a zi la ora 10.00. In cazuri speciale, in functie de disponibilitate asiguram si cazarea de dimineata.

Tarife

Costul camerei cu mic dejun inclus este de 325 lei/ noapte (TVA inclus)

Costul camerei cu pensiune completa inclusa este de 525 lei/ noapte (TVA inclus)

Acces gratuit la sala de fitness: banda de alergare, masa de tenis de masa, biciclete fitness

Copii sub 12 ani beneficiaza de gratuitate!

Rezervarea se poate face pe un minim de 2 nopti.

Rezervari

Va rugam sa folositi sistemul de rezervari online, pentru a fi siguri de disponibilitatea apartamentelor. O rezervare este garantata doar dupa plata avansului de 30%. Orice rezervare receptionata prin sistemul nostru de rezervari, care nu este insotita in 48 de ore de dovada platii avansului va fi anulata.

Modalitati de plata

Plata serviciilor la la Fisherman’s Resort Colibita se poate face numerar la receptie, prin ordin de plata sau utilizand carti de credit. La Fisherman’s Resort acceptam carti de credit VISA, MASTER-CARD, AMERICAN EXPRESS.

Atentie

Conform HG nr. 924/2005, Reguli generale pentru igiena produselor alimentare Cap. IX,

in aceasta unitate este interzisa introducerea de alimente de catre clienti sub orice forma.

Va multumim pentru intelegere!

Rezervare on line